• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
Torneo Prep. al CCA Juv-C, Inf-A, Inf-B PUNTARENAS 2016
24 y 25 de Septiembre, 2016
Polideportivo el Roble, Puntarenas
Final
150 Metres
Abierto, Women
StartList
 
Athlete Name 
Mark 
Birth 
Number 
Team 
Lane 
Heat: 1 
 1
Hillary CARRILLO Ramírez
23 8/8/2001 120 Palmares
1...X
 2
Rousse CHAVARRIA Abarca
22.3 21/6/2001 87 Impacto
2...X
 3
Valeria GUZMÁN Castillo
22 27/6/2002 17 Adeuna
3...X
 4 22 21/8/2001 79 Impacto
4...X
 5 22 15/2/2001 15 Adeuna
5...X
 6
Lindsey VEGA Bustos
22.3 20/5/2002 74 Impacto
6...X
 7
Keysha CHAVARRIA Abarca
22.3 21/6/2001 72 Impacto
7...X
Heat: 2 
 8
Valeria JIMENEZ Umaña
23 16/12/2002 91 Impacto
2...X
 9
Farex SALAS Espinoza
23 25/12/2000 39 Asopisca
3...X
 10
Marissa ZUMBADO Santamaria
23 7/5/2000 80 Impacto
4...X
 11 23 8/5/2002 32 Asopisca
5...X
 12
Michelle AGUILAR Zamora
23 25/8/2001 83 Impacto
6...X
 13
Valery MURILLO Porras
24 27/8/2000 92 Impacto
7...X
Heat: 3 
 14
Sasha TENORIO Cespedes
24.9 14/2/2001 88 Impacto
2...X
 15
Ashley SMITH Velazco
24.5 4/11/2002 3 Adeuna
3...X
 16 24 13/2/2002 150 Vallaza
4...X
 17
Marian CHACON Morales
24 9/8/2000 43 Asopisca
5...X
 18
Nashly CAMPOS Campos
24.62 3/12/2001 84 Impacto
6...X
 19
Daniela BARRANTES Torres
25 14/7/2002 100 Otros
7...X
Heat: 4 
 20
Jessica ROJAS Miranda
- 12/1/2002 121 Palmares
2...X
 21
Estibaliz CORDERO Vargas
25 1/10/2001 138 Vallaza
3...X
 22
Leonela CARDENAS Cortes
25 18/10/2001 147 Vallaza
4...X
 23 25 13/3/2001 153 Vallaza
5...X
 24 27 1/7/2001 133 Vallaza
6...X
 25
Priscila ROJAS Vega
- 27/3/2001 126 Palmares
7...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
gestor1@fecoa.org
panam2019.org
Copyright © 2023
v